Christel Burghoorn heeft de afgelopen jaren deelgenomen aan een aantal Land Art projecten, georganiseerd door Peter van der Waal, hout-kunstenaar en galeriehouder van Kunstlokaal 11in Borculo.


In april 2012 hebben Christel en haar vriend Jurgen Kuipers meegedaan aan het landart project en expositie Binnen Buiten bij Kunstlokaal 11 in Borculo. In de 3 dagen voorafgaand aan de expositie heeft Christel het beeld 'Bevlogen' gemaakt. Gebaseerd op van papier gevouwen vliegtuigjes heeft Christel van dun hout, satéprikkers en metaaldraad 3 vliegtuigjes gemaakt die als landingsplek en sokkel een oude boomstam kregen.


In 2012 hebben Christel en Jurgen meegedaan aan het Landart-Symposium bij het Kirsten Kjaer museum in Denemarken. Hier zijn in een week tijd door meerdere Nederlandse kunstenaars kunstwerken gemaakt met natuurlijke materialen die ter plekke voorhanden waren. Christel heeft hier een houten luchtkasteel gebouwd, wat aan de bosrand geplaatst is, waar het door de wind heen en weer bewogen werd. Het kunstwerk is op deze plek achtergebleven.


In mei 2014 heeft Christel meegedaan aan het Land Art project bij Wijngoed Kranenburg. Met wilgentakken, bamboe, jute en voorgekweekte groenteplantjes heeft zij een tafel geconstrueerd waar letterlijk van gegeten kon worden… de Eettafel. De Eettafel werd aan het eind van het project in prille staat achtergelaten op het Wijngoed Kranenburg, maar heeft de rest van het jaar de tijd gehad om op eigen kracht door te groeien...

Eettafel 1
Eettafel 1
Eettafel 2
Eettafel 2
Eettafel 3
Eettafel 3
Eettafel 4
Eettafel 4
Eettafel 5
Eettafel 5
Bevlogen 1
Bevlogen 1
Bevlogen 2
Bevlogen 2
Bevlogen 3
Bevlogen 3
Kirsten Kjaer 1
Kirsten Kjaer 1
Kirsten Kjaer 2
Kirsten Kjaer 2